cara buat kek pisang coklat
2Putar mentega gula serbuk koko dan telur hingga sebati. Kemudian masukkan kacang gaul rata sehingga semua kacang disaluti dengan telur putih.
Hiaskan dengan coklat cip.
. Bakar atau goreng kacang tanpa minyak selama 15 hingga 20 minit. Lapikkan loyang dengan kertas minyak. Satukan garam telur putih dan madu di dalam mangkuk.
Setelah biskut sejuk hiaskan dengan coklat masakan hitam. 3Canai nipis dan tekap dengan acuan. Ambil bekas cup kek atau acuan bakar sudukan kacang dan masukkan ke.
4Bakar biskut pada suhu 170ºC selama 20 minit. Masukkan campuran tepung coklat urai dan oat.
Pin By Malar Mohana On Azlina Ina Recipes Cake Recipes Banana Cream Cakes Cooking Recipes
Muffin Pisang Coklat Chip Cupcake Cakes Cooking Muffin
Apam Pisang Coklat Traditional Cakes Cake Cookies Pastry
Pin By Hajjah Sharifah On Cakes N Food And Drink Cake Recipes Recipes
Comments
Post a Comment